Lijkt het motorrijden jou te gek, maar ben er je nog niet helemaal zeker van of je het echt wel leuk vindt, neem dan een proefles. Een proefles is geheel vrijblijvend en verplicht je verder tot niets. Bij de proefles gaan we na een korte kennismaking, zo snel mogelijk starten. We rijden samen naar een terrein waar het rustig en veilig is, en leer ik je tijdens een les van 1 uur de beginselen van het motorrijden zoals zithouding, wegrijden, schakelen en remmen. Alles in een relaxte sfeer in een voor jou prettig tempo. Een proefles kost € 40,-.

Als je besluit dat je verder wilt met motorrijlessen volgen om je rijbewijs te halen, kunnen we de vervolg lessen inplannen of een lespakket samenstellen. We rijden in principe minimaal anderhalf uur per les, langer is dus ook mogelijk. Bij verhindering wordt de les niet in rekening gebracht, mits twee dagen van te voren afgemeld.

Opfrislessen

Heb je een aantal jaren geen motor meer gereden en wil je weer motorrijden? Om het heropstappen veilig en plezierig te laten verlopen is het volgen van een opfrisles een aanrader. De opfrisles kan je helpen om de onzekerheid te overwinnen en het zelfvertrouwen weer te verhogen. En uiteraard is het dan de bedoeling dat je weer plezier beleeft aan het motorrijden. Het volgen van een opfrisles zorgt ervoor dat de motorbeheersing op peil blijft wat weer goed is voor jouw eigen veiligheid. Jij bepaalt zelf wat je wilt (bij)leren. Voor de opfrislessen kun je gebruik maken van jouw eigen motor of één van onze lesmotoren. Voor meer info neem gerust contact met ons op.

 

Verlaagde lesmotoren

Voor de wat kleinere mensen hebben wij verlaagde les motoren en kunnen deze eventueel ook aanpassen.

Zodat het ook voor hen mogelijk is om motorrijlessen te volgen.